FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 42 of 42 FirstFirst ... 323839404142
Results 616 to 622 of 622

Thread: Pengalaman Withdrawal FXOpen

  1. #616
    In Profit
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Kalimantan tengah
    Posts
    194
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    311
    Thanked 67 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by penaltev View Post
    Mantap gan, slow saja, di sana buruh apa ini gan? Buruh sambil trading sangat mantap jaya.
    Buruh nyangkul juragan kadang2 juga buruh angkat barang orang2 yg jualan pokonya serabutan pakbos...hehhehe iya gan klo pas punya modal dan bisa opit kalo ndak punya modal gini ya gak trade pak bos

  2. #617
    Moderator cool user penaltev's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    FXOpen
    Posts
    7,347
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.003
    Thanks
    1,256
    Thanked 589 Times in 426 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gom85 View Post
    Buruh nyangkul juragan kadang2 juga buruh angkat barang orang2 yg jualan pokonya serabutan pakbos...hehhehe iya gan klo pas punya modal dan bisa opit kalo ndak punya modal gini ya gak trade pak bos
    Sip bro, yang penting lancar barokah untuk serabutannya. Sehingga bisa enjoy dan kebutuhan keluarga terpenuhi. Kemudian untuk modal segera saja dicairkan itu.
    Let's grow with FXOPEN....

  3. The Following User Says Thank You to penaltev For This Useful Post:

    gom85 (01-17-2019)

  4. #618
    Moderator cool user penaltev's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    FXOpen
    Posts
    7,347
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.003
    Thanks
    1,256
    Thanked 589 Times in 426 Posts

    Default

    Pagi para trader FXOpen Indonesia semuanya, sudah withdraw?
    Let's grow with FXOPEN....

  5. The Following User Says Thank You to penaltev For This Useful Post:

    gom85 (01-17-2019)

  6. #619
    In Profit
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Kalimantan tengah
    Posts
    194
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    311
    Thanked 67 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by penaltev View Post
    Sip bro, yang penting lancar barokah untuk serabutannya. Sehingga bisa enjoy dan kebutuhan keluarga terpenuhi. Kemudian untuk modal segera saja dicairkan itu.
    Ya pak bos yg penting barokah utk klrga bos hasilnya...hehehe..kemaren malam udah saya wd gan dari forum tpi sampe detik ini belum masuk keakun..udah tanya ama cs nya chatting td malah suruh email ke finance nya..saya tunggu aja deh smpe besok siapa tau masuk

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by penaltev View Post
    Pagi para trader FXOpen Indonesia semuanya, sudah withdraw?
    Met sore om momod..belum ada untuk modalnya gan jadi belum bisa trading

  7. #620
    Moderator cool user penaltev's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    FXOpen
    Posts
    7,347
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.003
    Thanks
    1,256
    Thanked 589 Times in 426 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gom85 View Post
    Ya pak bos yg penting barokah utk klrga bos hasilnya...hehehe..kemaren malam udah saya wd gan dari forum tpi sampe detik ini belum masuk keakun..udah tanya ama cs nya chatting td malah suruh email ke finance nya..saya tunggu aja deh smpe besok siapa tau masuk

    - - - Updated - - -



    Met sore om momod..belum ada untuk modalnya gan jadi belum bisa trading
    Silahkan trading dengan baik dengan modal yang telah diberikan FXOpen Indonesia.
    Let's grow with FXOPEN....

  8. The Following User Says Thank You to penaltev For This Useful Post:

    gom85 (01-21-2019)

  9. #621
    In Profit
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Kalimantan tengah
    Posts
    194
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    311
    Thanked 67 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by penaltev View Post
    Silahkan trading dengan baik dengan modal yang telah diberikan FXOpen Indonesia.
    siappp juragan,,,heheeh semoga bisa wd lagi kedepanya dan bonusnya makin banyak jadi lebih leluasa nafasnya ketika kena floating minus,,,hehehehe.semoga fxopen selalu berjaya

  10. #622
    Moderator cool user penaltev's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    FXOpen
    Posts
    7,347
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.003
    Thanks
    1,256
    Thanked 589 Times in 426 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gom85 View Post
    siappp juragan,,,heheeh semoga bisa wd lagi kedepanya dan bonusnya makin banyak jadi lebih leluasa nafasnya ketika kena floating minus,,,hehehehe.semoga fxopen selalu berjaya
    Harapannya begitu gan, para trader FXOpen Indonesia bisa menjadi profit taker. Untuk bonus semoga ke depan makin jos saja.
    Let's grow with FXOPEN....

Page 42 of 42 FirstFirst ... 323839404142

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us